36-а Міжнародна конференція «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2016)»

З 18 по 21 квітня 2016 року на базі Київського національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” проходила 36-а Міжнародна конференція «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2016)».Тернопільский національний університет представляли: Скумін Т.Ф. та Цаволик Т.Г.

Уже за традицією конференція проходила у форматі пленарних засідань та по трьох секціях: «Мікро- та наноелектроніка», «Біомедична електроніка та обробка сигналів», «Електронні системи».

У роботі 3-х секцій конференції, а також у трьох науково-практичних семінарах взяли участь понад 120 учасників з 19 країн світу. Серед них США, Німеччина, Франція, Іспанія, Італія, Велика Британія, Канада, Нідерланди, Туреччина, Естонія, Литва, Польща, Вірменія і ін. Було заслухано більше 90 доповідей, які супроводжувались науковими дискусіями з актуальних проблем розвитку сучасної електроніки та нанотехнологій. По результатах конференції видано збірник наукових статей, який включено до електронної бази даних Інституту інженерів з електротехніки та електроніки (The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), яка індексується у Scopus.

 

Залишити відповідь