IEEE симпозіум Sensors Applications Symposium (SAS’2016)

Завідувач кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління і науковий керівник НДІ інтелектуальних комп’ютерних систем Анатолій Саченко перебував у відрядженні в місті Катанії, Італія. Він взяв участь у роботі IEEE симпозіуму Sensors Applications Symposium (SAS’2016), який проводився в Катанії, Італія 19-23 квітня 2016 року і презентував доповідь за назвою “Methods for Improving the Accuracy of Sensors with a Significant Influence of Non-Informative Factors”. Симпозіум зібрав біля сотні доповідей від талановитих дослідників та інженерів з різних континентів і був присвячений надзвичайно актуальним питанням застосування сенсорів у технологіях, енергетиці, медицині, бізнесі тощо.

Ключовими доповідачами були Ernesto Lasalandra, Ricardo Goncalves, Vincenzo Sacco. Крім того, Boris Behncke зробив надзвичайно цікаву доповідь про особливості вулкану Етна, найбільшого діючого вулкану в Європі.

У процесі симпозіуму проф. Саченко розповсюдив інформацію (Call for Papers) про третій IEEE IDAACS Symposium Wireless Systems, котрий пройде у 22-23 вересня 2016 року в Офернбурзі, Німеччина та 9-у IEEE International Conference on Intelligent Data Acquisition and Advanced Computing Systems: Technology and Applications (IDAACS’2017), Бухарест, Румунія 21-23 вересня 2017 року. В результаті відібрані потенційні доповідачі для пленарних і регулярних сесій та члени міжнародного програмного комітету: Vedran Bilas, Хорватія, Gourab Sen Gupta, Нова Зеландія, Alessandro Depari, Італія, Kukijn Chun, Sung Ho Cho, Корея.

Слід відмітити прекрасну соціальну програму у привабливому місті Катанія з численними історичними та культурними цінностями і надзвичайно дружню атмосферу у місті.

Залишити відповідь