Міжнародна науково-практична конференція «Інтегроване стратегічне управління, управління портфелями, програмами, проектами»

13-14 травня 2016 року в м. Київ відбулася XIII Міжнародна науково-практична конференція «Управління проектами в розвитку суспільства», за підтримки Міністерства освіти і науки України, Київського національного університету будівництва та архітектури, Української асоціації управління проектами та Академії управління проектами.

Конференція включала дві наукові секції:
Секція 1 – Методології управління проектами в умовах глобальних викликів та ризиків.
Секція 2 – Стратегічні програми розвитку суспільства на основі інформаційних технологій в умовах загроз та викликів

З доповідями виступали відомі українські та зарубіжні науковці, зокрема: Президент Української Ассоціації Управління Проектами «УКРНЕТ» – д.т.н., професор Бушуєв С.Д.; Президент Азербайджанської асоціації управління проектами AzPMA, член Ради директорів SPMA – д.т.н., професор Ігбал Бабаєв; Президент Турецької асоціації управління проектами – д.т.н., професор Четин Ельмас; Президент Міжнародної асоціації управління проектами IPMA – Рейгард Вагнер; професор Токійського університету KEIO та один із розробників методології управління проектами P2M – Хіроші Танака.

Також в конференції приймали участь представники українських та зарубіжних підприємств та організацій, що використовують практику управління проектами в своїй діяльності, зокрема: ДП “Сіменс Україна”; SIA “Empower”(Latvia); ДСП “Чорнобильська АЕС”; LEO Consulting та ін.

В рамках конференції відбувся круглий стіл за участю представників міжнародних організацій та завідувачів кафедр, що займаються підготовкою спеціалістів в галузі управління проектами, в тому числі, д.т.н.,проф. Саченко А.О., з питань розвитку системи підготовки магістрів та докторівм філософії (PhD).

Тернопільський національний економічний університет був представлений публікаціями Гладія Г.М. “Метод системної динаміки в управлінні проектними ризиками”; Домбровського М.З., Саченка А.О. “Підхід щодо побудови моделі інтегрованого управління проектом”; Саченка О.А., Домбровського З.І. “Оцінка базових параметрів стратегії портфеля проектів”; Іванишака Ю.М., Саченка А.О. “Деякі аспекти системи управління взаємодією в проектних командах та організаціях”. На фото – сюжет презентації аспіранта Іванишака Ю.М.

Залишити відповідь