ХХІ Міжнародна науково-практична конференція

ХХІ Міжнародна науково-практична конференція Національного Університету кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв «Управління проектами: стан та перспективи»

113-16 вересня 2016 року в Національному Університеті кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв пройшла ХІІ Міжнародна науково-практична конференція по управлінню проектами у якій взяли участь науковці у галузі проектного менеджменту, ІТ, економіки та інженерії. Із Тернопільського національного економічного університету конференцію відвідали професор, д.т.н Саченко А.О., Домбровський М. З. та Дунець О.В. На урочистому відкритті конференції 13 вересня, у головному корпусі НУК виступив із доповідю професор, д.т.н. Саченко А.О. щодо здобутків в співробітництві між університом Європи у м. Дортмунд та Тернопільським національним економічним університетом.

У секції Інформаційні технології управління проектами та програмами із доповідю виступив Домбровський М.З. під керівництвом професора, д.т.н. Саченка А.О., на тему: «Підвищення ефективності досягнення результатів проекту на засадах проактивного управління»
Конференція тривала протягом 4-х днів та була поділена на п`ять секцій: Проектно-орієнтоване державне управління; Проектно-орієнтоване управління у виробництві, освіті, дозвіллі; Управління проектами та програмами інноваційного розвитку; Інформаційні технології управління проектами та програмами та молодіжна секції. Доповіді учасників конференції супроводжувалися запитаннями науковців із різних куточків України, таких як Одеса, Суми, Дніпропетровськ, Київ, Харків, Львів, Тернопіль, Миколаїв та інших. Усі роботи учасників конференції опубліковані.

 

2 3 4 5

Залишити відповідь