Німецький досвід у ТНЕУ. Візит професор Карстена Вольфа

В рамках договору між університетом Прикладних наук та мистецтв, м. Дортмунд (Німеччина) та ТНЕУ, з 16 по 18 жовтня відвідав наш університет проф. та проректор німецького університету Карстен Вольф з підготовки спільного мульти-проекту Erasmus+.

17 жовтня, у залі засідань Вчених Рад була проведена лекція проф. Карстена Вольфа, на тему «Обмін досвідом виконання проектів в рамках європейських освітніх та наукових програм у сферах управління проектами та комп’ютерних наук».

Після чого була проведена зустріч із  проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародної та інформаційної діяльністі) Адамовим Олегом Петровичем щодо подальшої співпраці університетів.

У планах програми візиту відбулася робоча зустріч по проекту Erasmus+ із ініціативною групою із сторони ТНЕУ (Саченко, Іванишак, Струбицька, М. і З. Домбровські, Гладій Г.М., Турченко І.В., Дунець О.В., Ріппа С.П. (віртуально із м. Ірпінь)).

По завершенні робочої зустрічі усі охочі студенти мали можливість поспілкуватися із професором. На зустрічі із студентами він розповів про процес навчання зі спеціальності «Управління проектами» в університеті Дортмунд та поцікавився навчанням у ТНЕУ.

Проф. Карстен Вольф є також співкерівником наукових робіт студентів ТНЕУ. Зокрема, магістерської роботи  студентки УПм-21 Дунець Оксани та кандидатської роботи Іванишака Юрія, відповідно до яких були проведені консультації. Напружений графік візиту Карстена Вольфа завершився екскурсією по місту та вечерею.

3

У вівторок, 18 жовтня, Карстен Вольф та Саченко Анатолій поїхали до Львову щодо проекту Erasmus+.

Нагадаємо, що співпраця між університетами лише розпочинається та розширюється програма отримання подвійного диплому зі спеціальності «Управління проектами» між нашими університетами.

Залишити відповідь