Робоча зустріч організаційного комітету IDAACS SWS 2018 у Національному університеті «Львівська політехніка»

Робоча зустріч організаційного комітету з проведення міжнародного симпозіуму 4th  IEEE International Symposium on Wireless Systems within the IEEE International Conferences on Intelligent Data Acquisition and advanced computing systems відбулася 26 липня на кафедрі телекомунікацій інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки національного університету «Львівська політехніка». У зустрічі взяли участь члени ОргСом IDAACS SWS 2018: завідувач кафедри телекомунікацій д.т.н., проф. Михайло Климаш, завідувавч кафедри інформаційно-обчислювальних систем та управління, науковий керівник Науково-дослідного інституту інтелектуальних комп’ютерних систем Тернопільського національного економічного інституту, д.т.н., проф. Анатолій Саченко, викладачі кафедри телекомунікацій к.т.н. Микола Бешлей та к.т.н. Тарас Максим’юк, к.т.н., доцент кафедри інформаційно-вимірювальних технологій інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології НУЛП Орест Кочан, к.т.н., викладач кафедри ІОСУ ТНЕУ Тарас Лендюк.

В ході зустрічі обговорено ряд питань та прийнято необхідні рішення:

  • про завершення прийому абстрактів до 29 липня;
  • за пропозицією Михайла Климаша друк робочих програм здійснити у видавництві НУЛП: 11-12 вересня розміщення тимчасової версії на сайті симпозіуму, до 17 вересня – друк. Друк матеріалів симпозіуму здійснити на флеш накопичувачах, а частину на компакт-дисках.
  • Михайло Климаш запропонував економне рішення використати паперовий пакет НУЛП для розміщення там всіх матеріалів SWS 2018
  • запропоновано кандидатуру Миколи Бешлея як скарбника симпозіуму, який буде координувати оплату внесків через українську секцію ІЕЕЕ
  • місце проведення пленарного та секційних, а також постерних сесій.
  • обговорено структуру відкриття симпозіуму: відкриття проректор Чухрай, Axel Sikora, вітальне слово – міський голова Садовий, Саченко, представник фірми Cypress.
  • обговорено можливість проведення Воркшопу секції з диджиталізації для студентів з Німеччини та України за пропозицією німецької сторони(Дортмунд) визначено відповідальних за його проведення – Василь Литвин, Дмитро Досин(НУЛП), Ірина Турченко(ТНЕУ).
  • Михайло Климаш запропонував вирішити поселення учасників конференції учасниів з України та студенів в гуртожитках НУЛП та Львівського університету імені Івана Франка.

Враховуючи обмаль часу до початку SWS 2018 учасники  домовились про тісну координацію і проведення Скайп сесій при потребі.